Recensies

Wendy Lina

(2018)
Voor de eerste nieuwsbrief over mijn cd-, boek en theaterproject Kleine Kring heb ik Fannie gevraagd om een beeldmerk te maken, waarin de kring alvast tastbaar werd.
Ze beloofde dat ze wel ‘wat kringetjes op papier zou zetten met ecoline’ terwijl ze thuis luisterde naar mijn lied Kleine Kring. Het resultaat waarmee ik de volgende dag verrast werd, is een beeldmerk met een perfecte balans tussen abstract en concreet, stilte en beweging. Intuïtief had ze de kleuren en figuren gekozen die ik (onuitgesproken) voor ogen had, zonder te letterlijk alle plaatjes uit mijn liedtekst te tekenen.

 Fannie bezit de gave om de energie uit mijn muziek zichtbaar te maken in haar tekening. Haar kracht is de combinatie van goede voelsprieten met gedegen ambacht en techniek. Hiermee weet ze uitstekend af te stemmen op mij als opdrachtgever, en laat het beeld ontstaan dat uitstraalt wat ik met mijn project wil uitstralen. Heel bijzonder!


Bep

(2017)
Ben nog steeds superblij met de mooie persoonlijke Mandala!


Anneke Hartedeeltjes

(2017)
(…)Op een doordeweekse avond kwam Fannie bij mij thuis om de tekening te overhandigen en haar verhaal van het proces te vertellen. Voorzichtig maakte ik de verpakking los en daar kwam een prachtige tekening tevoorschijn. Ik was er stil van, en dat duurde een paar minuten. Er was zoveel te zien, van diverse figuren, mooie kleuren, verschillende vormen. De tekening kwam binnen bij mij. Jeetje, wat was ik benieuwd naar het proces. Fannie begon te vertellen en het raakte veel stukken waar ik op dat moment in had gezeten of nog midden in zat. De tekening i.c.m. het verhaal gaf me hoop, steun, vertrouwen en bovenal een hele grote glimlach.

Wat een eer dat ik deze Persoonlijke tekening zo mocht krijgen, dat het op mijn pad kwam en hoe mooi dat Fannie zo verbonden is geweest met mijn energie waardoor heel de tekening klopte. Zonder op de inhoud in te gaan, het is een tekening geworden van mij,
ik ben het!

Fannie, je maakt prachtige werken, wat zijn het pareltjes.
Geweldig hoe jij het proces aangaat en datgene maakt wat bedoeld is voor de ontvanger!


Christien Christall

(2017)
Lieve Fannie,
Heel graag wil ik je danken voor de mooie tekening waarin je een detail van onze tuin in beeld hebt gebracht. De boeddha achter de hei en omringd door groen, geel en paarse natuur. Ik ervaar het als heel leuk om een stukje tuin binnen, in huis te kunnen aanschouwen. Een dierbaar beeld ‘gevangen’ in een levendig beeld.
Ik waardeer het met vier sterren, zodat je uitdaging voelt om aan de slag te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen naar nog meer prachtigheid, in wat voor vorm ook.

(2014)
Wij zijn er super blij mee Fannie.
De mandala is ontroerend mooi en je kunt zien dat er met zoveel geduld en liefde aan gewerkt is. Het is zeer creatief, afgestemd en geïnspireerd vervaardigd.
Het thema van ons huwelijk ‘Love is all’ straalt ervan af.


Teresa Q-art

(2013)
Fannie tekent met de lichtheid van een geest die de donkere kanten van de interne dialoog aandurft. De detail in haar tekeningen weerspiegelt dat proces van (zelf)ontdekking en vernieuwing. Het eindresultaat is
a gift of serenity.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

6 thoughts on “Recensies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s