Recensies

Anneke Kuijken Hartedeeltjes

(2017)
Een tijdje geleden zag ik op de facebookpagina van Fannie een mandala voorbij komen waarbij ze vroeg aan haar volgers welke titel bij de mandala paste. Zelf kwam ze er niet uit.
Ik reageerde met dat wat er in me opkwam.
Een tijdje later bleek dat mijn geopperde titel het meeste met haar resoneerde. En, wat ik al weer was vergeten, ik had hiermee een persoonlijke tekening gewonnen. Daar was ik erg blij mee.
Van Fannie kreeg ik de vraag welke kleuren ik mooi vindt. Verder hoefde ze niets te weten.
Ze zou gaan tekenen wanneer het voor haar goed voelde. Ik heb het dan ook compleet losgelaten.

Toen ik een berichtje kreeg dat de tekening klaar was, werd mijn nieuwsgierigheid weer wakker. Hoe zou het eruit zien? Ik zag Fannie nog bij Gittepetit en toen liet ze weten dat het een heel proces was geweest en dat ze benieuwd was wat er voor mij klopte bij wat de tekening voor een verhaal met zich mee droeg. Ja hoor, ik werd nog nieuwsgieriger.
Op een doordeweekse avond kwam Fannie bij mij thuis om de tekening te overhandigen en haar verhaal van het proces te vertellen. Voorzichtig maakte ik de verpakking los en daar kwam een prachtige tekening tevoorschijn. Ik was er stil van, en dat duurde een paar minuten. Er was zoveel te zien, van diverse figuren, mooie kleuren, verschillende vormen. De tekening kwam binnen bij mij. Jeetje, wat was ik benieuwd naar het proces. Fannie begon te vertellen en het raakte veel stukken waar ik op dat moment in had gezeten of nog midden in zat. De tekening i.c.m. het verhaal gaf me hoop, steun, vertrouwen en bovenal een hele grote glimlach.

Wat een eer dat ik deze tekening zo mocht krijgen, dat het op mijn pad kwam en hoe mooi dat Fannie zo verbonden is geweest met mijn energie waardoor heel de tekening klopte.

Zonder op de inhoud in te gaan, het is een tekening geworden van mij, ik ben het!
Een mooie plek in huis waar ik hem op wilde hangen, dat was het volgende. Na wat kijken, verhangen, ergens neerzetten heeft de tekening een mooie plek gekregen in mijn huiskamer waar ik dagelijks langs kom. Zo geniet ik dagelijks van het moois wat ik heb mogen ontvangen. Dankbaar voor dit geschenk! 

Fannie, je maakt prachtige werken, wat zijn het pareltjes. Geweldig hoe jij het proces aangaat en datgene maakt wat bedoeld is voor de ontvanger!

Dank je wel. 
Liefs Anneke


Christien Boosten Christall

(2017)
Lieve Fannie,
Heel graag wil ik je danken voor de mooie tekening waarin je een detail van onze tuin in beeld hebt gebracht.
De boeddha achter de hei en omringd door groen, geel en paarse natuur.
Ik ervaar het als heel leuk om een stukje tuin binnen, in huis te kunnen aanschouwen.
Een dierbaar beeld ‘gevangen’ in een levendig beeld.
Ik waardeer het met vier sterren, zodat je uitdaging voelt om aan de slag te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen naar nog meer prachtigheid, in wat voor vorm ook.

(2014)
Wij zijn er super blij mee Fannie.
De mandala is ontroerend mooi en je kunt zien dat er met zoveel geduld en liefde aan gewerkt is. Het is zeer creatief, afgestemd en geïnspireerd vervaardigd. Het thema van ons huwelijk ‘Love is all’ straalt ervan af.
He
t lijkt me geweldig als juist jij Fannie, creatieve workshops gaat geven.
In jouw aanwezigheid en door jouw wijze van spreken en handelen, zullen mensen ervaren hoe je de creatieve bron in jezelf kunt aanspreken en laten stromen.

Hele lieve groet en warm hug, Christien


Teresa Pinto Q-art

(2013)
Fannie tekent met de lichtheid van een geest die de donkere kanten van de interne dialoog aandurft. De detail in haar tekeningen weerspiegelt dat proces van (zelf)ontdekking en vernieuwing. Het eindresultaat is
a gift of serenity.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

6 thoughts on “Recensies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s