Persoonlijke wenskaart

Wanneer je een bestelling plaatst in deze Anders*dan*Anders Shop geef je aan dat je akkoord gaat (even in gedachten een vinkje geven ;-) ) met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring mbt het verzamelen van je gegevens voor verzending

*NIEUW*

Vanaf heden kun je hier een persoonlijk wenskaart als cadeau bestellen.
Dat is een vierkante, (135mm x 135mm) handgemaakte, ‘one of a kind’ dubbele wenskaart die ik met een handgeschreven boodschap (door jou gedicteerd) namens jou opstuur in een crèmekleurige envelop naar de gelukkige ontvanger.
De prijs hiervoor is €22.50 (*) inclusief handgeschreven boodschap en verzendkosten

Je kunt kiezen uit:

  1. Crazy Creatures with love, met 2 wiebeloogjes, door mij getekend, ondertekend en ingekleurd.(voorbeeld)
  2. Crazy Creatures with love, met 2 wiebeloogjes, door mij gemaakt en ondertekend  en door de ontvanger zelf verder af te tekenen. (voorbeeld)
  3. Zwart wit Natuurwenskaart, door mij getekend en ondertekend en door de ontvanger eventueel zelf in te kleuren, mèt bloemzadenzakje. (voorbeeld)
  4. Pastelkrijt-met-mandala wenskaart, door mij getekend, ondertekend en ingekleurd. (voorbeeld)

* Nr 2 is minder bewerkelijk voor mij en is daarom €18.50 

Ik doe er 5 – 7 werkdagen over om deze kaart te maken en verzenden, dus hou hier rekening mee met je tijdstip van bestelling.

Heb je nog vragen? Of wil je zo’n wenskaartcadeau bestellen?
Stuur me dan een berichtje via onderstaand contactformulier met alle voor mij relevante gegevens, zoals jouw naam-adres-woonplaats en dat van de ontvanger, de gekozen kaart, je boodschap en rond welke datum je het bezorgd wil hebben.

Advertenties