Biologisch bloemenzaad

Dit jaar bood ik van maart tot september gratis biologisch bloemenzaad aan bij de verkoop van mijn natuur wenskaarten. (de zwartwit-kaarten, de aquarel-kaarten en de macrofoto-kaarten)

Zo kunnen we met zijn allen bijdragen aan een prachtige, natuurlijke leefomgeving, voor onszelf maar ook voor de gehele natuur.

Het is bijen-, hommel- en vlindervriendelijk bloemenzaad, en ik heb het verpakt in een mooi gevouwen zakje (van vouwpapier) waar 2 gram in zit, dat is genoeg voor ca 2 m². Per kaart 💌krijg je dus een zakje bloemenzaad, en ik heb er voor gezorgd dat als je die kaart + dat zakje op de post 📬 doet dat je dan nog steeds maar 1 postzegel hoeft te plakken.

20180319_223006

In dit zakje zit een mengsel in verschillende verhoudingen van:
Bladrammenas, Boekweit, Borage, Dille, Goudsbloem, Incarnaatklaver, Kaasjeskruid, Karwij, Korenbloem, Koriander, Mosterd, Phacelia, Venkel, Witte klaver  en Zonnebloem.

Gebruiksaanwijzing:
* Zaai in voorjaar, zomer en tijdens een warme herfst op een plek in de volle zon of halfschaduw. Alleen in tuinen en stedelijk gebied. De hoogte van de meeste bloemen is ca. 50 cm, de zonnebloemen kunnen 2 meter hoog worden..

Dit leuke kadootje bied ik jullie aan in samenwerking met Bijenlint. In ruil voor biologisch bloemzadenmengsel heb ik hen 40 van mijn natuurwenskaarten gegeven om te verkopen in hun webshop en op markten.

Advertenties