Crazy Creatures with love

De Crazy Creatures with love zijn ontstaan uit waterrijke waterverf-en-ecolinevlekken op aquarelpapier. Als je maar lang genoeg kijkt, valt er van alles te ontdekken.
Met tekenpen heb ik ze tevoorschijn getekend, en met kleurpotlood gaf ik ze wat diepte. Sommigen hebben opgeplakte wiebeloogjes, anderen niet.

Voor meer info over formaat en prijs stuur me een berichtje via het contactformulier op deze website.

Zonder titel ~crazy creatures with love

VERKOCHT

VERKOCHT

4FISHERMEN ~crazy creatures with love

VERKOCHT

Zonder titel ~crazy creatures with love

VERKOCHT

Zonder titel ~crazy creatures with love

Zonder titel ~crazy creatures with love

Advertenties

Meest recente berichten

Dit is hoe mijn werkweek eruit ziet…

Ik ben al een tijdje terug van vakantie en aan het werk.
Aan het werk gaan betekent voor mij dat ik weer verder ga met het vullen van mijn nieuwe webshop op Etsy. Ik ben niet meer bezig met het vullen van deze website met nieuwe kaarten omdat ik al een tijdje samen met Esther van Kallikona Websmart een nieuwe website aan het maken ben, waar ik veel foto’s voor heb gemaakt, teksten voor heb geschreven en herschreven. Ik heb zelfs een productcatalogus gemaakt.

Ik ga zo mogelijk elke week erop uit met mijn kaarten: ik bezoek dan een nieuwe stad of dorp waar ik op zoek ga naar verkooppunten voor mijn kaarten. Op zo’n dag wandel ik ongeveer 10 winkels in, ik kijk met name bij onafhankelijke boekenwinkels, cadeauwinkels, bloemenwinkels, natuurvoedingswinkels.
Mocht je tips of ideetjes hebben, die zijn altijd welkom!
Ik vond dit jaar tot nog toe 4 nieuwe verkooppunten; in Nijmegen, Weert, Haarlem en Berkel-Enschot, en ik vulde mijn assortiment aan bij een paar grote natuurvoedingswinkels.
Ik schrijf me in voor markten, brainstorm over nieuwe producten om mijn tekeningen op te tekenen of te laten drukken. Ik teken nieuwe Crazy Creatures, en als er notitieboekjes verkocht zijn teken ik weer nieuwe, ik teken kleine of grote tuinaquarelletjes en kleur mijn eigen mandalakaarten in.

Af en toe krijg ik opdracht om een tekening te maken en ik heb bij tijd en wijle een werksessie met mijn zus, zij helpt mij met het drukwerk-klaar maken van nieuwe wenskaarten. Binnenkort gaan we ook aan het werk om patronen te maken van een paar schilderijtjes van de Crazy Creatures die ik wil laten drukken op behang, inpakpapier en op stof. Ik heb een interessante website gevonden waar dat kan. Dat inspireerde me om verder te denken dan wenskaarten, stempels en notitieboekjes. Ik wil tassen en etuitjes laten maken van stof bedrukt met schilderijtjes van de Crazy Creatures, evt in combinatie met leer. Ik ben aan het rondkijken naar iemand in mijn omgeving die lekker creatief is en handig met de naaimachine, die tijd en zin heeft om in opdracht voor mij e.e.a. te maken en met me mee te denken. Als jij die iemand bent, of kent, let me know!

Aan de slag betekent ook weer regelmatig schrijven op Facebook en Instagram.
Ik vind via diezelfde social media kanalen interessante, mogelijke samenwerkingen en projecten en de mensen die ik daar volg of via via tegenkom geven soms ook leuke, leerzame workshops waar ik me voor inschrijf. Zo deed ik onlangs een workshop Botanisch Illustreren in Utrecht waar ik heel erg veel opgestoken heb.

  1. Let Nature Inspire You! Geef een reactie
  2. Feestje op Stekmarkt! Geef een reactie
  3. Inktober Goudprint wenskaarten Geef een reactie
  4. Pinkster-aanbieding 1 reactie
  5. Schilderen op locatie Geef een reactie
  6. Mandala Expositie in Hotel Groot Welsden Geef een reactie
  7. Twee nieuwtjes! Geef een reactie
  8. Crazy Creatures Stempels Geef een reactie
  9. De Februari Challenge is weer begonnen! Geef een reactie