Algemene Voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst in de Anders*dan*Anders Shop; een autonoom werk of tekenwerk in opdracht van mij koopt of deelneemt aan een workshop/ cursus, geef je aan dat je akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.
Fannie Coenen ART with love heeft het recht om deze voorwaarden naar eigen inzicht ten alle tijden aan te vullen of te wijzigen.

Betalingen en Prijzen

 1. Betaling van de wenskaarten, dan wel autonoom werk en tekenwerk in opdracht  geschiedt zo snel mogelijk na ontvangst van de factuur, maar zeker binnen 14 werkdagen(*) d.m.v. overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnummer die op de factuur vermeld staat.
  * Voor bedrijven geldt de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen.
 2. De betaling van workshops/cursussen geschiedt voordat deze beginnen.
  Is de participant zonder communicatie hierover in gebreke of in verzuim met het nakomen van financiële verplichtingen dan wordt toegang tot de workshop/cursus geweigerd. In overleg is altijd mogelijk om in termijnen te betalen.
 3. >De prijs van de workshops/cursussen is inclusief 21% BTW en gebruik van materiaal, thee en versnaperingen.
  >De prijs van de wenskaarten is inclusief 21% BTW, envelop en exclusief verzendingskosten.
  >De prijs van autonoom werk of tekenwerk in opdracht is inclusief 6% BTW en indien gewenst, documentatie van het creatieve proces.
  >De prijs van tekenwerk in opdracht dat commercieel wordt gebruikt is exclusief 21% BTW.
 4. Prijzen voor workshops/cursussen en wenskaarten gelden zoals vermeld op de Workshop-pagina en de Shop pagina. Prijzen voor bedrijven zijn anders en dienen per mail te worden opgevraagd.

Levering Wenskaarten

 1. Stuur Fannie Coenen ART with love een berichtje middels het contactformulier op de website met je kaartkeuze en aantal, zo ook de gewenste kleur van je envelop(pen), en je adres. Als de ingevulde gegevens niet volledig zijn, laat ik je dit weten binnen 24 uur.
 2. Je krijgt binnen 24 uur via het opgegeven mailadres de factuur en ik verstuur je pakketje binnen 48 uur op na ontvangst van je betaling, via Post.nl.
 3. De wenskaarten worden bij lage aantallen per brievenbuspost verzonden.
  Verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal kaarten dat je besteld: minimaal €1.- tot maximaal €4.20 mocht je er 30 of meer bestellen.
 4. De verzendkosten zijn zonder TRACK & TRACE of verzekering.
  Mocht je die graag willen toevoegen, dan zijn er bijkomende kosten. Laat ’t me weten als je dit wilt. Bij reguliere verzending zijn de risico’s voor de klant en kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of verlies van het pakket.
 5. Fannie Coenen ART with love is op zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Retourneren & Annuleren

 1. Hoewel alle producten met zorg worden voorbereid en verzonden kán het zo zijn dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Je kunt je bestelling tot 2 weken na aankoop retourneren.
  Het betaalde bedrag wordt binnen 1 week teruggestort op je rekening.
 2. Als je besluit je wenskaartenbestelling te annuleren doe dit dan binnen 24 uur.
 3. Fannie Coenen ART with love heeft het recht om workshops/cursussen te annuleren, indien twee dagen voor aanvang van de workshop/cursus het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste aantal participanten van de workshop/cursus.
 4. Uiteraard kan het voorkomen dat participant de geboekte workshop/cursus moet annuleren. Annulering is kosteloos tot 5 dagen voor de workshop/cursus, hierna is  het 50% van de workshop/cursusprijs i.v.m. gemaakte kosten.
  Naast annuleren is het ook mogelijk iemand anders in je plaats te laten gaan.
 5. Mocht de participant zodanig hinder of last opleveren dat een goede uitvoering van een workshop/cursus daardoor bemoeilijkt wordt, kan Fannie Coenen ART with love het besluit nemen om participant van de workshop/cursus uit te sluiten. Alle daaruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de participant.

Milieu

 1. Al het drukwerk wordt standaard digitaal gedrukt op FSC gecertificeerd papier.
  Het digitale drukwerk dat de drukker produceert is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën. Dit in tegenstelling tot offset drukwerk.
 2. Verzending van de wenskaarten doe ik vaak in hergebruikte enveloppen en doosjes en deze breng ik op de fiets naar het postkantoor ;-)

Klachten en aansprakelijkheid

 1. Fannie Coenen ART with love is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van de producten die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant.
 2. Fannie Coenen ART with love kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkende (druk-)kleuren. De kleuren van de wenskaarten en autonoom werk op het beeldscherm zijn nooit exact gelijk aan het drukwerk en het ‘echte werk’.
 3. Fannie Coenen ART with love is verantwoordelijk en kan aansprakelijk gesteld worden voor de veiligheid van de participanten tijdens een workshop/cursus. Hiertoe is een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
  Dit betekent niet dat participanten geen eigen verantwoordelijkheid hebben.

Privacy

Hier kun je mijn privacy verklaring lezen.

Auteursrecht en gebruiksrecht

 1. Alle tekeningen, schilderijen en wenskaarten van Fannie Coenen ART with love zijn auteursrechtelijk beschermd. Geen van dezen mogen worden veranderd, nagemaakt of verveelvoudigd.
 2. De gebruiksrechten bij eventueel commercieel gebruik van wenskaarten, tekeningen en schilderijen worden onderling en per product vastgesteld.
  Het gebruik hiervan anders dan overééngekomen en zwart op wit ondertekend in een contract is niet toegestaan.
 3. Bij het delen van afbeeldingen van mijn tekeningen en schilderijen op sociale media, via mail of anderszins dient mijn gehele naam (Fannie Coenen) en website (www.fanniecoenen74.wordpress.com) dan wel Facebookpagina (www.facebook.com/FannieCoenenART) vermeld te worden.

 

Dank je wel voor je aandacht,

 

met vriendelijke groet,

Fannie Coenen

 

 

Advertenties