Algemene Voorwaarden

Wanneer je een wenskaartenbestelling plaatst in de Anders*dan*Anders Shop; een autonoom werk of tekenwerk in opdracht van mij koopt, geef je aan dat je akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.
Fannie Coenen ART with love heeft het recht om deze voorwaarden naar eigen inzicht ten alle tijden aan te vullen of te wijzigen.

Betalingen en Prijzen

 1. Betaling van de wenskaarten, dan wel autonoom werk en tekenwerk in opdracht  geschiedt zo snel mogelijk na ontvangst van de factuur, maar zeker binnen 14 werkdagen(*) d.m.v. overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnummer die op de factuur vermeld staat.
  * Voor bedrijven geldt ook deze betalingstermijn van 14 dagen.
 2. De prijs van de wenskaarten is inclusief 21% BTW, envelop en exclusief verzendingskosten.
  De prijs van autonoom werk of tekenwerk in opdracht is inclusief 9% BTW en indien gewenst, documentatie van het creatieve proces. (**)
  De prijs van tekenwerk in opdracht dat commercieel wordt gebruikt is exclusief 21% BTW.
  **Voor bedrijven zijn deze bedragen excl BTW.

Levering Wenskaarten

 1. Stuur Fannie Coenen ART with love een berichtje middels het contactformulier op de website met je kaartkeuze en aantal, zo ook de gewenste kleur van je envelop(pen), en je adres. Als de ingevulde gegevens niet volledig zijn, laat ik je dit weten binnen 24 uur.
 2. Je krijgt binnen 24 uur via het opgegeven mailadres de factuur en ik verstuur je pakketje binnen 48 uur na ontvangst van je betaling, via Post.nl.
 3. De wenskaarten worden bij lage aantallen per brievenbuspost verzonden.
  Verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal kaarten dat je besteld: minimaal €1.- tot maximaal €4.20 mocht je er 30 of meer bestellen.
 4. De verzendkosten zijn zonder TRACK & TRACE of verzekering.
  Mocht je die graag willen toevoegen, dan zijn er bijkomende kosten. Laat ’t me weten als je dit wilt. Bij reguliere verzending zijn de risico’s voor de klant en kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of verlies van het pakket.
 5. Fannie Coenen ART with love is op zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

Retourneren & Annuleren

 1. Hoewel alle producten met zorg worden voorbereid en verzonden kán het zo zijn dat het product niet aan je verwachtingen voldoet.
  Je kunt je bestelling tot 2 weken na aankoop retourneren.
  Het betaalde bedrag wordt binnen 1 week teruggestort op je rekening.
 2. Als je besluit je wenskaartenbestelling te annuleren doe dit dan binnen 24 uur.

Milieu

 1. Al het drukwerk wordt standaard digitaal gedrukt op FSC gecertificeerd papier.
  Het digitale drukwerk dat de drukker produceert is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën. Dit in tegenstelling tot offset drukwerk.
 2. Verzending van de wenskaarten doe ik vaak in hergebruikte enveloppen en doosjes en deze breng ik op de fiets naar het postkantoor ;-)

Klachten en aansprakelijkheid

 1. Fannie Coenen ART with love is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van de producten die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant.
 2. Fannie Coenen ART with love kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkende (druk-)kleuren. De kleuren van de wenskaarten en autonoom werk op het beeldscherm zijn nooit exact gelijk aan het drukwerk en het ‘echte werk’.

Privacy

Hier kun je mijn privacy verklaring lezen.

Auteursrecht en gebruiksrecht

 1. Alle tekeningen, schilderijen en wenskaarten van Fannie Coenen ART with love zijn auteursrechtelijk beschermd. Geen van dezen mogen worden veranderd, nagemaakt of verveelvoudigd.
 2. De gebruiksrechten bij eventueel commercieel gebruik van wenskaarten, tekeningen en schilderijen worden onderling en per product vastgesteld.
  Het gebruik hiervan anders dan overééngekomen en zwart op wit ondertekend in een contract is niet toegestaan.
 3. Bij het delen van afbeeldingen van mijn tekeningen en schilderijen op sociale media, via mail of anderszins dient mijn gehele naam (Fannie Coenen) en website (www.fanniecoenen74.wordpress.com) vermeld te worden.

 

Dank je wel voor je aandacht,

 

met vriendelijke groet,

Fannie Coenen

 

 

Advertenties