Tekenhelden gezocht ;-)

Ik ben bezig met de opleiding tot mandala tekendocent🎓 en moet daarvoor een klein groepje hebben om mijn huiswerk mee te oefenen. Ik heb 1 cursist, maar 1 cursist maakt nog geen groepje. Ik ben op zoek naar 2 mensen om het groepje vol te maken.
Ik wil het graag klein houden omdat ik dan genoeg aandacht kan geven en bovendien passen er niet meer hier aan de tafel ;-)
Dussss ben jij de persoon die ik zoek?😍 of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn?

De cursus gaat van start zodra ik genoeg mensen hiervoor heb.
Het zijn 10 lessen van 2,5 uur om de 2 weken op dinsdag of donderdag ochtend van 9.30-12.00u. Omdat ik docent-in-opleiding ben, bied ik deze cursus aan met 40% korting, namelijk 10 lessen voor €75.-.
Dat is inclusief btw, thee en wat lekkers🍪 en gebruik van alle tekenmaterialen✏️📋📏 in de les (voor je tekenhuiswerk moet je je eigen materiaal aanschaffen, maar daar over meer in de eerste les). Als je mee wilt doen, geef dan je dagvoorkeur door, want de meeste stemmen gelden..

We gaan tijdens de lessen door middel van verschillende thema’s de basis van het mandala tekenen in de vingers krijgen. Elke les wordt opgebouwd uit een aantal onderdelen. We beginnen met een ontspanningsoefening, vervolgens gaan we onszelf wat losser maken met behulp van een aantal tekenoefeningetjes en aan het eind van de les maken we ieder een mandala aan de hand van een werktekening die je aangereikt krijgt. Er hoeft niets haastig afgemaakt te worden, want de uitwerking van de mandala doe je thuis. Vervolgens neem je de mandala dan weer mee naar de volgende les om te showen aan mij en de rest.

Het gaat er bij mandala tekenen🏵️ niet om dat je heel goed zou moeten kunnen tekenen om een mooie mandala te maken. Wat véél interessanter is, is om te oefenen om op speelse wijze contact te maken met je gevoel, je intuïtie, je innerlijk, zodat je steeds meer vanuit je hart ❤️ kunt tekenen. Alles wat je maakt is goed.
Je kunt het niet ‘fout’ doen.

De lessen worden gegeven bij mij thuis in Berkel Enschot.

Stuur me een berichtje als je interesse hebt, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek op korte termijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.