Nieuwe voornemens voor 2018

In 2018 ben ik van plan om weer een expositie te organiseren bij mij thuis, zoals ik dat deed in 2015, wat toen een groot succes was.
Ik ga ook weer deelnemen aan een paar (kunst-)markten en ik wil 1 of 2 nieuwe kaartenseries erbij gaan maken en misschien ook wat andere producten met bedrukking. Ik wil een nieuwe website gaan (laten) maken en een daarbij passende huisstijl ontwikkelen.
Ik wil ook een ‘Woeblie-Woeblie’ creatief experimenteercafé** gaan opzetten, bij mij thuis, binnenkort hier meer over. Ook wil ik bij mij thuis aan een heel klein groepje (max 4 p) Mandala tekenlessen** gaan geven, ik ben bezig met de lessen voorbereiding voor de Mandala docentenopleiding.   Binnenkort komt hier ook meer info over op deze site.
**Je kunt je hiervoor nu al opgeven en/of als je graag eerst meer zou willen weten hierover, stuur me dan even een berichtje.

In 2018 ga ik niet, zoals eerder wel gedacht en waaraan ik de laatste maanden van 2017 keihard heb gewerkt, starten in de BBZ uitkering (bijstand voor zelfstandigen). In plaats daarvan krijg ik de ruimte om het wat meer op mijn gemak te doen en ga ik de komende twee jaar deelnemen in het Vertrouwensexperiment van de bijstand, wat voor mij betekent dat ik meer gerichte begeleiding krijg, en dat ik mijn traject bij Ondernemersadvies mag voortzetten om dan over twee jaar nogmaals de stap te maken, met meer bodem en zekerheid..
In het Vertrouwensexperiment gaat het over MIJ, ben ik het uitgangspunt ipv de regels van de bijstand zoals die daar nu zijn. Wie ben ik, wat heb ik nodig om de beste versie van mezelf te worden, en hoe gaan we dat aanpakken. Er is voor mij heel erg veel druk van de ketel gegaan, ik voel meer ruimte om te experimenteren en zomaar wat aan te klooien, om lekker langzaam en middelmatig te zijn, op mijn bek te gaan, ff erbij neer te zitten en dan weer op te staan en verder te gaan. Ik ben zo geneigd om sterker te willen worden door hard te zijn jegens mezelf en die lat torenhoog te leggen, maar het koesteren van mezelf, geeft me veeeel meer kracht.

Ps De quote hieronder komt uit ‘The Artist’s Way’ van Julia Cameron en die heb ik vandaag ge ‘aquadoodled’ in mijn art journalingboekje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s