AANBIEDING

Vanaf 2018 gaat de prijs omhoog voor de Mandala Collage ART workshops. Ik gaf ze in 2017 voor een try out prijs met 25% korting om voor mezelf de bewegingsruimte van het oefenen te voelen. Het is wederom gebleken dat men al oefenend leert, dus vanaf 2018 ga ik voor het ‘echie’.
Vanaf 2018 ga ik deze 2 workshops combineren op één dag. De werkwijze is nagenoeg hetzelfde, met als enige verschil dat je voor ééntje thuis voorwerk moet doen.

Dat is de workshop waarin je een Persoonlijke Mandala Collage maakt. Je kunt bijvoorbeeld een moodboard maken.
Of een ode brengen aan je huisdier of aan je hobby of een herinnering vormgeven van een memorabel moment, zoals een huwelijk of een geboorte. Maar het kan ook een herdenking worden van een overleden familielid of geliefde.
Het voorwerk zit erin dat je voor deze workshop ZELF zorg draagt voor de materialen van je collage; jij neemt de foto’s, knipsels, gedroogde bloemen, stickers ed mee (wat je maar kan bedenken en wat je op kan plakken) om te verwerken en verknippen voor in je mandala.
Hier kun je meer lezen over deze workshop en je inschrijven.

In de andere workshop maak je ook een Mandala Collage, maar daarin maak je vooral gebruik van mijn bijéén gezochte knipsels in allerhande soorten en maten in regenboog kleuren. Hierin ben je vooral aan het werk om met deze kleuren de vormen tot een harmonieus geheel te weven. Iedereen kan een mandala maken; je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.
En dat is ook wat ik elke keer zag na afloop van de workshop; men stond versteld van zijn of haar eigen creatie.
Hier kun je meer lezen over deze workshop en je inschrijven.

Voor beide workshops geldt dat ik voorbeeld-mandala’s heb gemaakt in verschillende moeilijkheidsgraden die je kunt natekenen op een canvasboard. 

 

Ja, dat is leuk, denk je nu, maar bovenaan stond met koeieletters AANBIEDING. Dus wat is dat dan?

Nou,
als jij je nog in 2017, dus vandaag of morgen, inschrijft voor deze ‘2 in 1’ workshop Collage ART Mandala op 14 januari 2018, krijg je nog die 25% korting….dus dan betaal je geen €22.- maar €16.50! :-)

ps: Delen mag, graag zelfs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.